De chiptuning specialist van regio Twente.

Wij bieden de hoogste kwaliteit chiptuning aan met de beste service en maar liefst 5 jaar garantie. De software en hardware die wij gebruiken voldoet aan de hoogste eisen. Wij garanderen daarom ook dat de levensduur van de motor niet nadelig beïnvloed wordt.


Chiptuning geeft een prestatiewinst tot wel 40% bij auto's met een turbomotor en 9% bij auto's zonder turbomotor.

 

Voordelen chiptuning

  • Meer vermogen en trekkracht
  • Hogere topsnelheid
  • Snellere acceleratie
  • Auto rijdt comfortabeler
  • Merkbare brandstofbesparing

Het grootste voordeel van het chip tunen van een auto is de prestatieverbetering die bij auto's met een turbomotor kan oplopen tot ruim 40% en bij auto's zonder turbo 9%. De stijging van het vermogen van de auto is te merken in het sneller optrekken en de hogere topsnelheid.

De auto rijdt daarnaast een stuk soepeler na het chip tunen omdat veel paramaters die de motor en zijn werking aansturen beter en optimaler op elkaar zijn afgestemd. Dus ook auto's zonder turbo die een mindere prestatiewinst krijgen gaan wel een stuk lekkerder rijden.


Naast het extra vermogen gaat de auto bij onveranderd rijgedrag ook zuiniger rijden doordat deze optimaler staat afgesteld.


Al onze chiptune software is uniek en wordt op maat geschreven per auto.

 

Stage 1 chiptuning is de basis optimalisatie die we het meeste toepassen. De vermogenstoename staat ruim binnen de veilige normen bij een Stage 1 tuning en geeft een zeer goede prestatiewinst.

Bij getunede auto's of sportmodellen gaan we nog een stap verder en kunnen we de Stage 2 chiptuning toepassen. Er worden bij de Stage 2 tuning nog meer velden geoptimaliseerd en zo kunnen we nog net iets meer vermogen uit de auto halen.

Benieuwd wat jou auto kan? check m snel!